Στην αποστολή ο Χέινς

Στην αποστολή ο Χέινς

Για τη Ρόδο αναχωρεί σήμερα (6/2) το απόγευμα η αποστολή τουΠαναθηναϊκού εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τονΚολοσσό Ρόδου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League (7/2, 16.00, Novasports 3).

Σε αυτή θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Μαρκέζ Χέινς, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση.

[ads2]

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος, αλλά και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα για 15 ημέρες λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. 

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News