Γιάνκοβιτς: «Παιχνίδι-οδηγός σε επίπεδο ενέργειας και συγκέντρωσης»
Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς αναφέρθηκε στα αίτια της νίκης κόντρα στην Τσεντεβίτα και επεσήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του ήξεραν από τις προπονήσεις τι έπρεπε να κάνουν.
Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Ξέραμε ότι είναι μια ευκαιρία ώστε να γυρίσουμε στο δρόμο που έχουμε επιλέξει.
[ads2]
Θέλαμε πολλή τη νίκη, από τις προπονήσεις ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, ειδικά στην άμυνά μας. Παίξαμε κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές, δεν αφήσαμε τον Πούλεν να κάνει το παιχνίδι του και παίξαμε σκληρά τον Μπίλαν. Πρέπει να έχουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας, σε κάποια παιχνίδια ήμασταν χαμηλά σε επίπεδο ενέργειας. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι οδηγός για εμάς, σε επίπεδο ενέργειας και συγκέντρωσης στην άμυνα».
Για το παιχνίδι με την Εφές είπε: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το τελευταίο του πρώτου γύρου του Top 16. Θέλουμε πολύ τη νίκη και τον κόσμο δίπλα μας, ώστε να το κερδίσουμε».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, ο νο1 στόχος - Τύπου Λάιλς ή Γιαμπουσέλε για το «5»
- Ασταμάτητος Κοτσόλης στον Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: Στην Ολλανδία ο Ντέσερς - Το πλάνο επιστροφής του
- «Για αυτή την ομάδα είναι φαβορί ο Αταμάν»
- Πανέτοιμος να παίξει ο Ράστοντερ - Πότε θα τον δούμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού