Ευχαρίστησε την Σάσαρι ο Χέινς (pic)
Ο Μαρκίζ Χέινς αποχαιρέτησε την Σασάρι, πριν έρθει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, και ευχαρίστησε τους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκε.
«Ευχαριστώ όλη την ομάδα της Σάσαρι και ιδιαίτερα τους Στέφανο Σαρντάρα, Φεντερίκο Πασκίνι, Ρομέο Σακέτι και Μάριο Καλβάνι. Εκτιμώ την ευκαιρία που μού έδωσαν και τους ευχαριστώ που πίστεψαν στις δυνατότητές μου.
[ads2]
Επίσης, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που έκανε τη διαμονή μου στη Σάσαρι πολύ ευχάριστη και με υποστήριζε ανεξαρτήτως αν έπαιζα καλά ή όχι. Τέλος, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την πίστη που έδειξαν σε εμένα. Αυτό το ταξίδι μάς έκανε οικογένεια και είστε όλοι αδέρφια μου. Συνεχίστε και πάρτε τους τρεις τίτλους. Θα σας βλέπω από την Ελλάδα. Forza Ντιναμό» ανέφερε το μήνυμά του.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα
