Γιάνκοβιτς: «Ολο και καλύτεροι...»
Αγχωτική χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Νταρουσάφακα ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος όμως τόνισε πως στο τέλος… αυτή μετράει.
«Δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Θέλαμε ένα καλό παιχνίδι και μία νίκη. Οσο αγχωτική κι αν φαίνεται και είναι η νίκη, τα καταφέραμε και προχωράμε. Κάναμε πολλά λάθη στο transition παιχνίδι μας. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ. Σε αυτό το σημείο οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο.
[ads2]
Σε αυτό το επίπεδο δεν έχεις ευκαιρία να χαλαρώσεις. Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα ήταν κακή. Πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πώς θα παρουσιάζουμε κάθε φορά καλύτερο πρόσωπο. Ετσι, θα χτίσουμε τον χαρακτήρα της ομάδας», δήλωσε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού.
Τέλος, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ρωτήθηκε για το πόσο έλειψε από την ομάδα του ο Δημήτρης Διαμαντίδης. «Είναι ρητορική ερώτηση», αποκρίθηκε
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ντέγιαν Στάνκοβιτς για τον πάγκο του Παναθηναϊκού»
- Κατσουράνης: «Θα έφερνα τον Σέζαρ Πεϊσότο στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: Άμεσα το ραντεβού - Η αποζημίωση και το διήμερο που κρίνει τον πάγκο
- Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
- Φωτογραφίες: Οπαδοί στo γήπεδο μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, συγκίνηση στη Λεωφόρο!