Κούζμιτς: «Νίκη στο ΣΕΦ»

Κούζμιτς: «Νίκη στο ΣΕΦ»

O Όγκιεν Κούζιμιτς περιμένει το ντέρμπι στο ΣΕΦ και στόχος είναι η νίκη που θα κάνει χαρούμενο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του Τριφυλλιού για το ντέρμπι της Δευτέρας στην εφημερίδα «Real News»: «Περιμένω έναν δυνατό αγώνα, αφού και οι δύο ομάδες θα μπουν στο γήπεδο στοχεύοντας στη νίκη που αξίζει πολλά.

[ads2]

Σκοπός μας είναι να παίξουμε όπως ακριβώς με τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική, δηλαδή με ενέργεια, δυνατή άμυνα, γρήγορη επίθεση και κυρίως διάρκεια στην απόδοσή μας. Στα ντέρμπι ο καθένας θέλει να παίζει και να βοηθά την ομάδα του. Είναι ματς που στο μυαλό σου δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το πώς θα πετύχεις και θα κυριαρχήσεις επί του αντιπάλου σου.

Σίγουρα ένα σουτ, ένα ριμπάουντ ή ένα λάθος μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους και να κρίνουν το παιχνίδι. Γι΄αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για σαράντα λεπτά, να δώσουμε μάχη προκειμένου να φύγουμε με το αποτέλεσμα που θα κάνει χαρούμενους και εμάς και τον κόσμο μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News