Παναθηναϊκός - Άρης 80-59 [Highlights - Video]

Παναθηναϊκός - Άρης 80-59 [Highlights - Video]

Στον Άρη ξέσπασε ο Παναθηναϊκός για την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Οι «πράσινοι» με σημείο αναφοράς την άμυνα τους και τριάδα… φωτιά στην επίθεση συνέτριψαν με 80-59 τους «κιτρινόμαυρους» και έκαναν το 14-0 στη φετινή Basket League. Επιστροφή Μποχωρίδη.

Οι «πράσινοι» απόντος του Καλάθη που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον ώμο κυριάρχησαν κατά κράτος του Άρη που ήταν… αλλού γι’ αλλού και μέσω της εξαιρετικής τους άμυνας κατάφεραν να φτάσουν σε μία άνετη νίκη.

[ads2]

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν ο Γιάνκοβιτς με 17 πόντους, ενώ από 15 πρόσθεσαν Πάβλοβιτς και Φελντέιν. Πάτησε ξανά παρκέ ο Λευτέρης Μποχωρίδης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα τέλη Σεπτέμβρη και αγωνίστηκε για περίπου 4 λεπτά. Από τον Άρη διασώθηκαν Γουότερς και Μούρτος που σημείωσαν από 13 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News