"Σκληρά" λόγια από Πάβλοβιτς

"Σκληρά" λόγια από Πάβλοβιτς

Ο Σάσα Πάβλοβιτς είπε το… αυτονόητο για την οδυνηρή ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ερυθρό Αστέρα και έστειλε μήνυμα βελτίωσης.

«Είναι απλό… Παίξαμε πολύ άσχημα από την αρχή του αγώνα, αμυντικά και επιθετικά. Δεν είχαμε ενέργεια, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.

[ads2]

Δεν επιτρέπονται τέτοιες εμφανίσεις. Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό που δείξαμε σε αυτό το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα sdna.gr.

Οσο για το τι πρέπει να γίνει: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ανασυνταχθούμε και να αντιδράσουμε. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, όπως έχουμε από την αρχή της χρονιάς και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Οχι μόνο στην έδρα μας, αλλά και μακριά από το ΟΑΚΑ, γιατί ήδη έχουμε υποστεί μια ήττα στο γήπεδό μας που είναι… σκληρή ήττα. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δείξουμε ξανά τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα».

Η συγκεκριμένη βραδιά αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή, γιατί «παίξαμε όσο πιο δυνατά μπορούσαμε, αλλά δεν ήταν η βραδιά μας. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν βάλαμε τα σουτ, ενώ χάσαμε και πολλά λέι απ. Στην άμυνα αφήσαμε τον Ερυθρό Αστέρα να σκοράρει με ευκολία μέσα από τη ρακέτα και αυτό θεωρώ πως αμυντικά ήταν ο κύριος λόγος που χάσαμε. Δεν μπορούμε να νικήσουμε κανέναν στο Top-16 αν παίζουμε τόσο άσχημα. Ολες οι ομάδες που βρίσκονται στο Top-16 είναι καλές, είναι ανταγωνιστικές και πρέπει να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να παίρνουμε νίκες».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News