"Την φανέλα του Παναθηναϊκού την φοράς με περηφάνια"
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Τζέιμς Γκιστ στάθηκε στην έλλειψη πάθους που είχε η ομάδα του στην 3η «στροφή» του Top 16 της Euroleague.
“Το Τοp 16 είναι δύσκολο. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά δεν παύει να είναι μία ήττα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, αλλά δεν είχαμε το πάθος και την ενέργεια για να νικήσουμε.
[ads2]
Δεν ήμασταν έτοιμοι και είναι μία ευκαιρία για να διαφοροποιηθούμε ενόψει της συνέχειας», είπε αρχικά ο Τζέιμς Γκιστ στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε
Χάσαμε πολλές μπάλες. Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ σε κρίσιμα σημεία. Ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε πως ήθελε τη νίκη. Την φανέλα του Παναθηναϊκού την φοράς με περηφάνια και δεν επιτρέπεται να μην δείχνεις πάθος για τη νίκη. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που ακόμα κι όταν δεν παίζεις καλά, πρέπει να βρεις ένα τρόπο για να νικήσεις. Πρέπει να παλεύεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Αντίνο - Το ποσό του deal
- Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Οι αλλαγές Μπενίτεθ και τα φοβαρί με ΑΕΚ
- «Βόμβα» από το Basketnews: Ο Παναθηναϊκός στη μάχη για Άρμονι Μπρουκς
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι ρήτρα «μαμούθ» για Αντίνο, το ποσό
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα και οι 4 αλλαγές που χρειάζονται