Κανονικά ο Μποχωρίδης

Κανονικά ο Μποχωρίδης

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (12/1, 21:15) και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είδε τον Λευτέρη Μποχωρίδη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας τους.

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε σήμερα (12/1) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (14/1, 21.15). Ο Λευτέρης Μποχωρίδης συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ ο Νίκος Παππάς έκανε θεραπεία.

[ads2]

Η αναμέτρηση με την Κηφισιά ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την 3η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τους Σέρβους ξεκίνησε την Τρίτη (12/1) και ο Λευτέρης Μποχωρίδης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας του δείχνοντας πως έχει μπει στην τελική ευθεία για να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αντιθέτως, ο Νίκος Παππάς υποβλήθηκε σε θεραπεία, καθώς την Δευτέρα (11/1) υπέστη θλάση και θα μείνεις εκτός για περίπου 15 ημέρες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News