“Καμπανάκι” από Σάλε!

"Καμπανάκι" από Σάλε!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έκρουσε… καμπανάκι ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (8/1, 21:45) με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ, καθώς θεωρεί εξαιρετικά επικίνδυνη την ισπανική ομάδα, με τον Παναθηναϊκό να καλείται να είναι πιο συγκεντρωμένος σε σχέση με την πρεμιέρα του Top-16 στην Πόλη.

Αναλυτικά τι είπε ο Τζόρτζεβιτς:

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός:

[ads2]

«Πρώτα απ’ όλα για την αθλητικότητά τους , τη δύναμη και την έφεση που έχουν στο επιθετικό ριμπάουντ. Είναι ομάδα που έχει τους πιο πολλούς πόντους από δεύτερες επιθέσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο του κόουτς Πλάθα, που έχει μια πολύ επιθετική ομάδα, με χέρια παντού. Είναι μια πολύ καλά προπονημένη ομάδα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Για αυτά που έδειξε η ομάδα στην Πόλη κόντρα στην Φενέρ: «Δεν παίξαμε καλά. Από τη στιγμή που χάσαμε δεν παίξαμε καλά. Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι για εμάς. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα και δεν είχε συμβεί ξανά αντίστοιχο πράγμα και επηρέασε το παιχνίδι μας, επιστρέψαμε, αλλά δεν ήταν καλό παιχνίδι για μας. Το αφήνω πίσω. Δεν θέλω να το σκέφτομαι πλέον. Πήραμε μερικά πράγματα από αυτό, κάναμε διορθώσεις και πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι».

Για τα ατού της Μάλαγα: «Εχουν δύο σουτέρ σε πολύ καλή κατάσταση, τον Σμ ιθ και τον Τζάκσον. Εχουν εκρηκτικότητα στους γκαρντ με Νέλσον και Νέντοβιτς, που μπορούν να πιέσουν την μπάλα και την ίδια στιγμή να είναι διεισδυτικοί. Θα είναι δύσκολο. Από την άλλη έχουν εμπειρία με τους Χέντριξ και Τόμας κάτω από το καλάθι, μεγάλα κορμιά και αθλητικότητα με τον Βάθκεθ. Σουάρεθ, Ντίαθ και Ντίεθ φέρνουν εμπειρία στην περιφέρεια. Είναι μια καλή, ολοκληρωμένη ομάδα, μια ομάδα επιπέδου Euroleague. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version