Μέσα ο Κούζμιτς
Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε σήμερα (28/12) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (30/12, 20.00) με τη Φενέρ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης του Top-16 της Ευρωλίγκα.
[ads]
Σε κανονικούς ρυθμούς γυμνάστηκε ο Όγκνιεν Κούζμις, ο οποίος θα ακολουθήσει την αποστολή του «τριφυλλιού», που αναχωρεί αύριο (29/12, 16.00) για την Κωνσταντινούπολη. Ο Σέρβος σέντερ είχε αποχωρήσει με διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική από τον αγώνα με τον Άρη, ωστόσο αποδείχθηκε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό.
Αυτό σημαίνει πως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα έχει όλα τα… βέλη στη «φαρέτρα» του εξαιρουμένου του Λευτέρη Μποχωρίδη, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι «έδειξαν» τα λόγια του Αταμάν για την επόμενη μέρα
- Οριστικό: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά, πότε θα γίνει το πρώτο ματς
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Μύκονος - Παναθηναϊκός, σε ποιους παίκτες στάθηκε
- Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ενδεκάδες: Τα τελευταία νέα, πώς θα παίξουν
- Σαρπ Αταμάν: «Όταν όλοι γιορτάζουν την πτώση σου, καταλαβαίνεις πόσο τους πόνεσες»