ΝΑΙ ΡΕ ΕΞΑΣΤΕΡΕ...

ΝΑΙ ΡΕ ΕΞΑΣΤΕΡΕ...

Με τους Διαμαντίδη και Ραντούλιτσα να οργιάζουν, ο εξάστερος Παναθηναϊκός νίκησε στη λάβα του ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα με 93-86

[ads]

Εννιά σερί ήττες από την Μπαρτσελόνα ήταν πολλές και ο Παναθηναϊκός έβαλε εμφατικά τέλος!

Με τον επικό Διαμαντίδη (20π.) να κάνει «όργια» σε όλους τους τομείς, με τον Ραντούλιτσα να παρασέρνει τους αντίπαλους ψηλούς (25π.) και με τους Καλάθη (9π.-10ασ., 7ρ.)-Γκιστ να βάζουν την πινελιά τους, το τριφύλλι (4-4) επικράτησε σε πανδαιμόνιο, 93-85, για την 8η αγωνιστική.

Οι πράσινοι έπαιξαν εντυπωσιακή άμυνα, πήγαν βάσει σχεδίου κοντά στη ρακέτα και έφτασαν να προηγηθούν ακόμα και με 16 (66-50). Τα μακρινά σουτ έβαλαν στο «κόλπο» τους Καταλανούς, αλλά στο τέλος ο τεράστιος «3D» έβαλε φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του στο ροζ φύλλο αγώνα.

Με νίκη την επόμενη εβδομάδα επί της Ζιέλονα Γκόρα, στο ΟΑΚΑ, ο Εξάστερος θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό του στο Top-16. Αμπρίνες (21π.) και Περπέρογλου (13π.) επιχείρησαν την ανατροπή, αλλά οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν τους το επέτρεψαν!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News