«O ΠΑΟ στο Eurocup; Αυτό δε γίνεται!»

Ο πρώην “πράσινος”, Στεφάν Λάσμε, εξηγεί στο gazzetta.gr γιατί ο Παναθηναϊκός θα περάσει στο Top-16 της Ευρωλίγκα, ενώ ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ δεν θέλει να ακούει περί Τζόρτζεβιτς. 

[ads]

Από πέρυσι που έφυγε για την Τουρκία, έχει έρθει δύο φορές στην Αθήνα για μπάσκετ (πέρυσι έπαιξε με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και φέτος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ), αλλά ακόμη δεν έχει τεθεί αντιμέτωπος της παλιάς του ομάδας! «Τώρα που περάσατε στους “32”, πιστεύεις ότι μπορεί φέτος να αντιμετωπίσεις τον Παναθηναϊκό;», τον ρωτήσαμε λαμβάνοντας υπ’ όψιν, ότι οι “πράσινοι” κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Top-16 και να “υποβιβαστούν” στο Eurocup, ειδικότερα αν χάσουν αύριο (27/11, 20.00) στη Σμύρνη από την Καρσίγιακα. «Αυτό φίλε μου, δε γίνεται με τίποτε! Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος, έχει βαριά φανέλα και ηχηρό όνομα και παρ’ ότι φέτος, δεν παίζει καλά, οι προσωπικότητες που διαθέτει είναι αρκετές για να του δώσουν τη νίκη σε ένα τόσο σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι. Θα με θυμηθείς μετά το παιχνίδι!», μας είπε ο 32χρονος Γκαμπονέζος σέντερ και χαμογέλασε, κλείνοντας με νόημα το μάτι.

[ads]

Για το τέλος, αφήσαμε τον 30χρονο Σέρβο φόργουορντ, που πέρασε για ένα “φεγγάρι” από τον Πανιώνιο (έπαιξε σε 6 ματς την περίοδο 2008-09). Έχοντας ζήσει πέρυσι και φέτος την πρωταθλήτρια Τουρκίας, του ζητήσαμε μία πρόβλεψη για τον καθοριστικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καρσίγιακα, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον και των δύο ομάδων στην εφετινή Ευρωλίγκα. Ο Μίτσοφ, άλλωστε, γνωρίζει καλά και τους “πράσινους” συμπατριώτες του (Ραντούλιτσα, Κούζμιτς, Πάβλοβιτς αλλά και τον Γιάνκοβιτς), αλλά όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του, δεν θέλει ούτε να ξέρει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, που πέρυσι τον έδιωξε (σ.σ.: δεν είχε κι άδικο λόγω ασεβούς συμπεριφοράς) κακήν κακώς από την Εθνική Σερβίας… «Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός, αν και δεν είναι εύκολο, όποτε μιλάω για κάτι που έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο (σ.σ.: δεν είπε ούτε το όνομά του) άνθρωπο. Εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, προσπαθώ να ξεχάσω και να αφήσω αυτό το περιστατικό πίσω μου, αλλά δεν το έχω καταφέρει απόλυτα, γιατί μου στοίχισε πολύ. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό να παίξει την πρόκριση σ’ αυτή την τόσο καυτή έδρα! Εντάξει, φέτος που παίζει στην Ευρωλίγκα και η κούραση από τους αγώνες του τουρκικού πρωταθλήματος, είναι μεγαλύτερη, η Καρσίγιακα είναι περισσότερο ευάλωτη, αλλά αυτό το γήπεδο μοιάζει με μία… “τρύπα που φλέγεται” κι έτσι όπως έστρωσε η ελληνική ομάδα, θα κοιμηθεί! Πραγματικά, δεν μπορώ να προβλέψω ποιος θα κερδίσει, μου φαίνεται σαν ένα τυπικό ματς του 50%-50%!», κατέληξε ο παίκτης της Γαλατασαράϊ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News