"Ήθελα να γυρίσω"

"Ήθελα να γυρίσω"




Ο Στέφαν Λάσμε, μίλησε για το πως νοιώθει που επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, μετά από καιρό. Μίλησε για τον Παναθηναϊκό και το λόγο που δεν συνέχισε στους «πράσινους»

Αναλυτικά όσα είπε στο sdna.gr:

«Ολες οι αναμνήσεις που μού έρχονται, όταν πατάω αυτό το παρκέ είναι υπέροχες. Αν μου ζητούσες να διαλέξω μία στιγμή από αυτές που έζησα στην Ελλάδα, δεν θα σου μίλαγα για κάποια που έζησα εδώ, στο ΟΑΚΑ. Η καλύτερη ανάμνηση ήταν στους τελικούς του 2014, όταν πήγαμε στο γήπεδο του Ολυμπιακού… τελειωμένοι και κάναμε εκείνο το μεγάλο break. Μετά, δεν γινόταν να χάσουμε το πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι μας. Αλλωστε, σχεδόν πάντα κερδίζαμε τον Ολυμπιακό εδώ. Φοβερές στιγμές! Δεν ζει κάθε αθλητής πολλές τέτοιες».

Πώς νιώθει, λοιπόν, που ο κόσμος στο ΟΑΚΑ δεν θα τον αποθεώνει, δεν θα σηκώνεται από τις θέσεις του κάθε φορά που εκείνος θα καρφώνει; «Οπως ξαναείπα, θεωρώ το ΟΑΚΑ σπίτι μου. Το ξέρω καλά, έχω κάνει ωραία πράγματα εδώ. Οπότε δεν νομίζω πως μπορεί να με επηρεάσει κάτι. Ισως μού φανεί λίγο περίεργο αύριο, γιατί είχα συνηθίσει τα πάντα να είναι πράσινα και τον κόσμο να… σπρώχνει την ομάδα. Φαντάζομαι, ότι θα γίνει και αύριο κάτι τέτοιο, αλλά με οπαδούς της ΑΕΚ».

Ο σέντερ της Γαλατά παραδέχθηκε, πάντως, πως υπήρξε ένα… πρόβλημα σχετικά με τα αποδυτήρια: «Είναι περίεργη αίσθηση να νιώθεις φιλοξενούμενος εδώ. Είχα έρθει πιο παλιά με κάποια άλλη ομάδα, αλλά ήμουν μικρός και δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα. Σίγουρα, πάντως ήταν λίγο δύσκολο να μπω ξανά σε αυτό το γήπεδο, αλλά σε άλλα αποδυτήρια (γέλια)».

Φυσικά, η συζήτηση με τον Στέφαν Λάσμε επικεντρώθηκε στην φημολογία του καλοκαιριου: ο Γκαμπονέζος, όντως, βρέθηκε πολύ κοντά στο «Τριφύλλι», αλλά παρά την ισχυρή του θέληση, κάτι… στράβωσε.

«Ναι, όντως ήμουν πολύ κοντά. Κάποιες φορές, όμως, τα πράγματα απλά δεν καταλήγουν όπως τα θες. Το μπάσκετ είναι business, φίλε, οπότε κανείς δεν πρέπει να νιώθει έκπληξη που κάτι χάλασε. Προφανώς δεν το ήθελαν όλες οι πλευρές το ίδιο έντονα».

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει πόσο αγαπάω την Ελλάδα και πόσο υπέροχα συναισθήματα ένιωσα όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Η επιστροφή δεν ολοκληρώθηκε, οπότε πλέον οφείλω και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Γαλατάσαραϊ που είναι η νο 1 προτεραιότητά μου. Θέλω να νικήσω»προσθέτει, εμφανώς… χαλασμένος για την τροπή του καλοκαιρινού ενδιαφέροντος.

Για ακόμη μία φορά, δεν έχει πρόβλημα να παραδεχθεί πως ο Παναθηναϊκός αποτελούσε προτεραιότητα για εκείνονο: «Δεν έχω τίποτα άσχημο να θυμάμαι, οπότε προφανώς ήθελα να γυρίσω. Things just don’t happen sometimes» ή, πιο απλά, «κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται για κάποιο λόγο».

«Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του, βλέποντας τα πράγματα από την πλευρά του. Οπότε, για να έγιναν έτσι τα πράγματα, σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα ωφεληθεί από αυτό» καταλήγει ο Γκαμπονέζος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News