Θα το παλέψει ο Γκιστ, νάρθηκα ο Καλάθης!

Θα το παλέψει ο Γκιστ, νάρθηκα ο Καλάθης!

[ads]

Ξεκίνησε σήμερα (10/11) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (13/11, 21.45) με τη Ζαλιγκίρις Κάουνας.

[ads]

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Παρασκευής (13/11) κόντρα στην Ζαλγκίρις, καθώς τραυματίστηκε στο δάκτυλο του δεξιού χεριού και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού υπέστη κάταγμα στον παράμεσο του δεξιού του χεριού, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και με αυτόν θα αγωνίζεται για το επόμενο διάστημα. Από την άλλη πλευρά, ο Τζέιμς Γκιστ που είχε υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος προπόνησης και η κατάστασή του θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα, όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι».

Το πρόγραμμα της Τρίτης (10/11) περιλάμβανε αποθεραπεία για τους παίκτες που είχαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Απόλλωνα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News