Χωρίς Γκιστ
[ads]
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας (9/11, 18:30) στην Περιβόλα, χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.
[ads]
Οι «πράσινοι» το μεσημέρι της Κυριακής (8/11) προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Πάτρα. Ο Τζέιμς Γκιστ έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπευτική του αγωγή, ώστε να ξεπεράσει την θλάση στον οπίσθιο μηριαίο που τον ταλαιπωρεί. Eκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Νίκος Παππάς και Λευτέρης Μποχωρίδης.
Επίσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθύμισε στους φιλάθλους των «πρασίνων πως «λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, επιστροφή Μαξίμοβιτς: Το «φρένο» Μπαλντίνι και η μεταπωλητική αξία
- «Συμφωνία Ναντ-Λαφόν, με τόσα χρήματα μπορεί να τον αγοράσει ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος απογοήτευσης του Αλαφούζου όταν δεν έπαιζε ο Ταμπόρδα
- Παναθηναϊκός: Οι πιθανοί αντίπαλοι (σήμερα) στο Europa League και το σενάριο για Conference
- Παναθηναϊκός: «Τα δεδομένα για Μαυροπάνο - Θα ανανέωνα τον Κώτσιρα» (vid)