Μπιέντοφ: «Επικίνδυνη η Ζιέλονα»

[ads]

Ο εκ των άμεσων συνεργατών του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, Γκόραν Μπιέντοφ, μίλησε για τον αγώνα με τη Ζιέλονα Γκόρα λίγο πριν την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής.

[ads]

«Η Ζιέλονα είναι μια πολύ καλή ομάδα.  Μπορεί να έχουν τρεις ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια τους στην Ευρωλίγκα, ωστόσο τα έχασαν και τα τρία στο τέλος. Με τη Ζαλγκίρις, τη Μπαρτσελόνα και τη Λοκομοτίβ Κούμπαν προηγούνταν στα τελευταία λεπτά αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα ως το τέλος», είπε και προσέθεσε χαριτολογώντας: «Μακάρι να έχουν ανάλογο φινάλε και στο μεταξύ μας παιχνίδι».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στα… όπλα των Πολωνών αλλά και στο τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να πετύχει το στόχο του: «Αγωνίζονται στην έδρα τους και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη γεγονός που τους καθιστά ακόμη περισσότερο επικίνδυνους. Είναι μια σκληρή ομάδα που παίζει καλή άμυνα. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News