Το παλεύει ο Κούζμιτς, αλλά…
[ads]
Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε στη Βαρκελώνη ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (29/10, 22:00) με την Μπαρτσελόνα, με τη συμμετοχή του Κούζμιτς να κρίνεται την τελευταία στιγμή.
Δυσκολεύει η συμμετοχή του Όγκνιεν Κούζμιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης (22:00).
Ο Σέρβος σέντερ, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, έκανε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση των «πράσινων» αφού ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Η συμμετοχή του δεν έχει αποκλειστεί, αλλά αν δεν είναι έτοιμος και δεν εκλείψει ο κίνδυνος υποτροπής, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί.
Έτσι, δεδομένης και της απουσίας του Βλάντο Γιάνκοβιτς που έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να παραταχθεί με… δεκάδα στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής.
Αξιοσημείωτο γεγονός της ημέρας ήταν πως λόγο της διεξαγωγής αγώνα της ομάδας χάντμπολ της Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», η ομάδα του Παναθηναϊκού προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του καταλανικού συλλόγου που συχνά χρησιμοποιεί και το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα για τις διαιτησίες από Λαμπαδαρίου - Η ανάλυση του ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Σπάθας: «Δεν δόθηκαν δύο κόκκινες υπέρ του Παναθηναϊκού και μία στη Λάρισα» (vid)
- Κουτσιαύτης: Η φάση που λίγοι παρατήρησαν - Υποψία κόκκινης στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Απάντησε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός!
- Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει... SOS - Η βαθμολογία της Super League