Το παλεύει ο Κούζμιτς, αλλά…

Το παλεύει ο Κούζμιτς, αλλά…

[ads]

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε στη Βαρκελώνη ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (29/10, 22:00) με την Μπαρτσελόνα, με τη συμμετοχή του Κούζμιτς να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Δυσκολεύει η συμμετοχή του Όγκνιεν Κούζμιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης (22:00).

Ο Σέρβος σέντερ, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, έκανε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση των «πράσινων» αφού ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Η συμμετοχή του δεν έχει αποκλειστεί, αλλά αν δεν είναι έτοιμος και δεν εκλείψει ο κίνδυνος υποτροπής, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί.

Έτσι, δεδομένης και της απουσίας του Βλάντο Γιάνκοβιτς που έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να παραταχθεί με… δεκάδα στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής.

Αξιοσημείωτο γεγονός της ημέρας ήταν πως λόγο της διεξαγωγής αγώνα της ομάδας χάντμπολ της Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», η ομάδα του Παναθηναϊκού προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του καταλανικού συλλόγου που συχνά χρησιμοποιεί και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News