Το παλεύει ο Κούζμιτς, αλλά…

Το παλεύει ο Κούζμιτς, αλλά…

[ads]

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε στη Βαρκελώνη ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (29/10, 22:00) με την Μπαρτσελόνα, με τη συμμετοχή του Κούζμιτς να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Δυσκολεύει η συμμετοχή του Όγκνιεν Κούζμιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης (22:00).

Ο Σέρβος σέντερ, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, έκανε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση των «πράσινων» αφού ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Η συμμετοχή του δεν έχει αποκλειστεί, αλλά αν δεν είναι έτοιμος και δεν εκλείψει ο κίνδυνος υποτροπής, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί.

Έτσι, δεδομένης και της απουσίας του Βλάντο Γιάνκοβιτς που έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να παραταχθεί με… δεκάδα στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής.

Αξιοσημείωτο γεγονός της ημέρας ήταν πως λόγο της διεξαγωγής αγώνα της ομάδας χάντμπολ της Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», η ομάδα του Παναθηναϊκού προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του καταλανικού συλλόγου που συχνά χρησιμοποιεί και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version