Η δέσμευση του ΝΒΑ και τα λόγια του Ζοτς

[ads]

[ads]

Οι άνθρωποι που τον ενέπνευσαν, η… λεπτομέρεια που του άλλαξε τη ζωή, το όνειρο και η… δέσμευση για το NBA, η ευκαιρία του Παναθηναϊκού στον οποίο θέλει να αποδείξει ότι αξίζει και τα λόγια του Ομπράνοβιτς πριν υπογράψει στο «τριφύλλι».

[ads2]

Διαβάστε τι είπε ο Σάλε στους Δημήτρη Κοντό και Γιάννη Κουβόπουλο, στη συνέντευξή του στην ΠΡΑΣΙΝΗ:

Για τον άνθρωπο που τον ενέπνευσε στη ζωή του περισσότερο: «Δεν ήταν μόνο ένας άνθρωπος. Ήταν πολλοί. Μου αρέσει να παίρνω το καλύτερο από τους ανθρώπους. Όταν ήμουν μικρός είχαν κι εγώ είδωλα. Μου άρεσε πάρα πολύ ο Αϊζάια Τόμας. Ήταν το πρότυπό μου. Ο τρόπος με τον οποία εξέφραζε το μπάσκετ και την διασκέδαση. Αλλά δεν ήταν ο μόνος. Είχα την ευκαιρία να μοιραστώ τα αποδυτήρια με τον Λάρι Μπερντ στους Σέλτικς, έχω παίξει κόντρα σους καλύτερους. Πέτροβιτς, Γκάλη, Γιαννάκη, Σαν Επιφάνιο, Αντονέλο Ρίβα, με κάποιους έπαιξα και συμπαίκτες. Με προπόνησαν οι Ίβκοβιτς, Ομπράντοβιτς, Ντ’ Αντόνι, Πέσιτς, Ρενέσες, Σκαριόλο, Κρέσο Τσότσιτς… Μου άλλαξε τη ζωή»

Για το πώς του άλλαξε τη ζωή: «Όταν ήμουν στα 16, μου άλλαξε τη θέση του αντίχειρα όταν σούταρα. Και από τότε άρχισα να τα βάζω όλα. Το ίδιο κάνω με τον Καλαϊτζάκη και τον Λούντζη. Είναι λεπτομέρειες γι’ αυτούς, αλλά είναι πολύτιμα πράγματα. Όσα μεγάλωνε προσπαθούσα να γίνομαι καλύτερος. Θέλω να ακολουθώ τον δικό μου δρόμο, αλλά να πάρω το καλύτερο απ’ όλους. Ήμουνα στο ίδιο δωμάτιο με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ήμουν με Ντίβτας, Πάσπαλι, Ντανόλιβτς, Μποντιρόγκα, Ρέμπρατσα, Σάβιτς. Πολύ όμορφα χρόνια. Έμαθα πάρα πολλά. Σχέσεις ζωής.

Για το ποιος προπονητής θα ήθελε να είναι αν δεν ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Μια μέρα προπονητής του ΝΒΑ. Και αυτό είναι δέσμευση. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στον Παναθηναϊκό. Θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια. Το κλαμπ μου έδωσε τεράστια ευκαιρία και πρέπει να αποδείξω ότι το αξίζω. Τα χρόνια του Ζέλικο είναι δύσκολο να τα ξεπεράσω. Βέβαια κι εκείνος έλεγε το ίδιο, όταν ήρθε στην Ελλάδα. Μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα. Και η αλήθεια είναι ότι μιλήσαμε και πριν υπογράψω το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News