Επέστρεψε «σκληρότερος»

[ads]

[ads]

Ο Νικ Καλάθης εμφάνισε αρχηγικές τάσεις στο ντέρμπι δείχνοντας έτοιμος να αναλάβει την σκυτάλη από τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

[ads2]

Το πόσο χαρισματικός είναι το καταλάβαμε το 2011, όταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον εμφάνισε «από το πουθενά» στους προημιτελικούς με τη Μπαρτσελόνα κι ο χαρισματικός γκαρντ οδήγησε την ομάδα στο φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης. Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη ο Νικ Καλάθης πρωταγωνίστησε και στους τελικούς της Α1, ιδίως στον 4ο ηγούμενος αντί του λαβωμένου Δημήτρη Διαμαντίδη. Εξαργύρωσε τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με ηγεμονικά συμβόλαια σε Ρωσία, ΝΒΑ.

Τέσσερα χρόνια μετά πολύ πιο ώριμος και «σκληρός» ο εκρηκτικός πλέι-μέικερ δείχνει πανέτοιμος να παραλάβει τα ηνία από τον μεγάλο Καστοριανό, τώρα που ο τελευταίος βαδίζει στην τελευταία (;) σεζόν της μεγάλης του καριέρας. Ο Νικ «στοχοποιήθηκε» από τα…σκληροπυρηνικά κόκκινα ΜΜΕ με τις απειλές («να σε δούμε και στο β΄ γύρο στο ΣΕΦ») να δίνουν και να παίρνουν με αφορμή τις βρισιές που αντάλλαξε με τον Μίλαν Τόμιτς στο τέλος του ντέρμπι!

Ακόμα κι η παρουσία του καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν αρχηγική με χάι-φάιβ και…σπρωξιές πώρωσης προς τους συμπαίκτες του (τον είδαμε να το κάνει με τον Φώτση και τον Φελντέιν) κάθε φορά που οι τελευταίοι σκόραραν! Η διοίκηση τον χρυσοπλήρωσε για να επιστρέψει και το παιδί δείχνει σαν έτοιμο από καιρό ν’ αναλάβει την καθοδήγηση του Εξάστερου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News