Απίστευτη ατάκα-γλέντι Τζόρτζεβιτς για Σφαλιαρόπουλο!
[ads]
[ads]
Συνέχεια στη διαμάχη που ξεκίνησε τη Δευτέρα δίνει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.«Είχαν νεύρα γιατί έχασαν δεύτερη φορά. Δεν επιτρέπω στον Σφαιρόπουλο να χρησιμοποιεί ό,τι έγινε για να αποφύγει ερωτήσεις»,είπε.
[ads2]
Η κόντρα που άρχισε τη Δευτέρα μετά το φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Σάσα Τζόρτζεβιτς και Μίλαν Τόμιτς συνεχίζεται και παίρνει διαστάσεις. Ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού» θέλησε να υποβαθμίσει ό,τι έγινε και κατηγόρησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για προσπάθεια να στρέψει τα φώτα από τα αίτια της ήττας της ομάδας του σε ό,τι έγινε ανάμεσα στους δύο.
«Δεν έγινε τίποτα άξιο αναφοράς. Καταλαβαίνω τα νεύρα τους, γιατί έχασαν για δεύτερη φορά μέσα σε 15 μέρες από μας, αλλά δεν επιτρέπω στον Σφαιρόπουλο να στρέφει την προσοχή σε ό,τι έγινε μεταξύ του Τόμιτς και εμού. Πρόκειται για ξεκάθαρο αποπροσανατολισμό, γιατί είναι πιο εύκολο να αποφεύγεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις για την ήττα της ομάδας σου και δίνεις προτεραιότητα σε μια διαφωνία που είχα εγώ με τον Τόμιτς», τόνισε ο Σάλε.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 13 ελεύθεροι σε στυλ Νίστρουπ για την άμυνα
- Η αλήθεια για Λάρκιν: Πότε ρώτησε ο Παναθηναϊκός, τι ισχύει σήμερα
- «Ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτη στη θέση του Γκριγκόνις - Ποιος είναι ψηλά στη λίστα»
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με τα σενάρια για Μπογκντάνοβιτς, η ενημέρωση από τον ατζέντη
- «Τεράστια πρόταση για Καμαρά από τον Παναθηναϊκό»