Φοβερές δηλώσεις Φελντέιν για Τζόρτζεβιτς!

Φοβερές δηλώσεις Φελντέιν για Τζόρτζεβιτς!

[ads]
[ads]

Διαβάστε τι είπε ο άσος του Παναθηναϊκού για τις οδηγίες του κόουτς στα κρίσιμα τάιμ άουτ του χθεσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

[ads2]

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε για τα…. σερβοαγγλικά του Τζόρτεβιτς στο τάιμ άουτ, το «φάρμακο» της άμυνας, αλλά και τη στήριξη του κόσμου.

«Ο κόουτς κάλεσε τάιμ άουτ, μάς μάζεψε και μάς είπε πολλά πράγματα στα σερβικά, στα αγγλικά, δεν ξέρω κι εγώ, αλλά μας ξύπνησε! Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά δε θέλαμε να ξεκινήσουμε δεχόμενοι 32 πόντους. Αυτό ήταν απαίσιο. Η άμυνα μάς βοήθησε πολύ να γυρίσουμε το ματς. Με την άμυνα παίρνεις παιχνίδια. Και στην Ευρωλίγκα και στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Με την άμυνα θα πάρουμε πολλά παιχνίδια όπως και υτό με τον Ολυμπιακό. Ήταν δύσκολο στην αρχή και για τους οπαδούς. Δεν περίμεναν και δεν ήθελαν να ξεκινήσουμε έτσι. Σίγουρα, όμως, τώρα θα είναι χαρούμενοι. Τους ευχαριστούμε και θέλουμε να μείνουν δίπλα μας», είπε στο leoforos.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News