Eπεισόδιο Τζόρτζεβιτς-Τόμιτς (vid)

Eπεισόδιο Τζόρτζεβιτς-Τόμιτς (vid)

[ads]
[ads]

Το ντέρμπι ολοκληρώθηκε με νικητή τον Παναθηναϊκό και, μετά τη λήξη, υπήρξε ένταση στη φυσούνα ανάμεσα σε Σάσα Τζόρτζεβιτς και Μίλαν Τόμιτς.

[ads2]

Το μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού έδειξε για ακόμα μια φορά το… γνωστό του πρόσωπο, προκαλώντας και βρίζοντας τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού παρά την άριστη φιλοξενία.

Μάλιστα, μιλούσε με τον χειρότερο τρόπο ακόμα και στους παίκτες του «τριφυλλιού», με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έκρηξη του Νικ Καλάθη, ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος του, για να του ζητήσει τον λόγο.

Η συμπεριφορά του Τόμιτς έκανε ακόμα και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να αντιδράσει… Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνέχισε να είναι προκλητικός και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων από πλευράς Παναθηναϊκού για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τους υπόλοιπους «πράσινους» να συγκρατούν τον Καλάθη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News