Ανησυχία με Καλάθη, αλλά παίζει...

Ανησυχία με Καλάθη, αλλά παίζει...

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την κυριακάτικη (18/10) προπόνηση του Παναθηναϊκού, εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο Νικ Καλάθης.

Ο ομογενής γκαρντ των «πρασίνων» συμμετείχε σε μέρος του ομαδικού προγράμματος, καθώς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στους περονιαίους και κρίθηκε σκόπιμο να σταματήσει την προπόνηση, ώστε να μην επιβαρυνθεί άσκοπα.

[ads2]

Δεν τίθεται, πάντως, θέμα απουσίας του από το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League (19/10, 20.30). Έτσι, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τους γνωστούς τραυματίες, Νίκο Παππά και Λευτέρη Μποχωρίδη.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα στο ΟΑΚΑ, με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να έχουν διάχυτη την αισιοδοξία πως, μαζί με τον κόσμο τους που έχει ήδη κάνει sold out, μπορούν να διπλασιάσουν τις φετινές νίκες τους απέναντι στον Ολυμπιακό μετά το «διπλό» στο ΣΕΦ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News