Η υπόσχεση του Καλάθη

Η υπόσχεση του Καλάθη

[ads]

Τα πάντα για να κάνουν χαρούμενους τους φιλάθλους τους, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, θα δώσουν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με το Νικ Καλάθη.

Το συγκρότημα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ηττήθηκε από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Κράσνονταρ, στον πρώτο αγώνα του στην Ευρωλίγκα, τον οποίο έπρεπε να είχε κερδίσει όπως εξήγησε ο ομογενής γκαρντ στην κάμερα της Nova. «Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα. Ήταν πολύ σημαντικό. Παίξαμε με μια δύσκολη ομάδα, όμως νομίζω ότι δώσαμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε», παραδέχθηκε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το εάν τους στοίχισε η έλλειψη ενέργειας στα τελευταία λεπτά απάντησε: «Όχι, δεν πιστεύω ότι υπήρχε έλλειψη ενέργειας. Νομίζω ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Θα πρέπει να δούμε το βίντεο και να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Ειδικά τα τελευταία πέντε λεπτά, όπου είχαμε πρόβλημα στην εκτέλεση». Είπε ακόμα…

[ads2]

Για το κουραστικό ταξίδι της επιστροφής τους στην Αθήνα: «Έτσι είναι η ζωή μας. Τη Δευτέρα (19/10) έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για το δεύτερο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την Basket League αυτή τη φορά (19/10, 20.30): «Έτσι είναι το μπάσκετ. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είμαστε δυνατοί».

Για το γεγονός πως θα παίξουν για πρώτη φορά φέτος στο ΟΑΚΑ σε επίσημο ματς: «Αυτό είναι θαυμάσιο. Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News