O Kαλάθης, οι... παππούδες και ο στόχος που παραμένει ίδιος (vid)

[ads]

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στο κανάλι της Euroleague στο youtube και αναφέρθηκε στους «παππούδες» του Παναθηναϊκού και το μείγμα παικτών που μπορεί να δημιουργήσει κάτι ξεχωρίστο.

[ads2]

Ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε αρχικά: «Eίναι εξαιρετικό που επέστρεψα, εξαιρετικό. Σε μία ομάδα και έναν οργάνισμό, όπου έχω πολύ καλές αναμνήσεις από το παρελθόν. Δεν ήταν δύσκολη η απόφασή μου να επιστρέψω στην Ευρώπη γι’ αυτή την ομάδα».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο της Ευρωλίγκας πρόσθεσε: «Εχουμε πολλούς καλούς παίκτες, ενώ και οι παλιοί παίκτες έχουν κάνει σπουδαία πράγματα. Ο Billy (σ.σ. Χαραλαμπόπουλος) και ο Γιώργος (σ.σ. Παπαγιάννης) είναι δύο παιδιά με μεγάλη προοπτική. Πιστεύω πως όλα αυτά, σε συνδυασμό, μπορούν να μας κάνουν διεκδικητές. Στόχος προς το παρόν είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι… παππούδες, ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης, οι νέοι και οι… μέσης ηλικίας. Ολοι μαζί, με διαφορετικούς ρόλους, μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο».

«Οι στόχοι μας είναι οι ίδιοι. Οταν φοράς αυτή τη φανέλα, ο στόχος είναι πάντα η νίκη» σχολίασε αναφερόμενος στους στόχους του «Τριφυλλιού».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News