"Αστέρι ο Καλάθης, θα μας τιμωρήσει ο Διαμαντίδης"

"Αστέρι ο Καλάθης, θα μας τιμωρήσει ο Διαμαντίδης"

[ads]
Τα καλά λόγια για τον αγέραστο Δημήτρη Διαμαντίδη περισσεύουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία, όμως, χαρακτηρίζει τον Νικ Καλάθη αστέρι του Παναθηναϊκού.

Το γεγονός πως διανύει το 35ο της ηλικίας και διατηρείται στο υψηλότερο επίπεδο μεγαλώνει τον μύθο του Δημήτρη Διαμαντίδη κι η πρώτη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον γ’ όμιλο της Ευρωλίγκας δεν είχε παρά να υποκλιθεί μπροστά του.
[ads2]
«Ο Διαμαντίδης διδάσκει τον κόσμο πώς να γερνάει» αναφέρεται στην προαναγγελία της αναμέτρησης στο Basket-Hall (16/10, 18:00/ΕΡΤ2) για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού με αφορμή τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (Κύπελλο Ελλάδος) και τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (Α1).

Όλως παραδόξως στην κατηγορία «Αστέρι» έχει τοποθετήσει τον Νικ Καλάθη, αλλά με την σημείωση πως «ίσως ο Διαμαντίδης μας τιμωρήσει γι’ αυτή την υπόθεση».

Τουλάχιστον κάτι ανάλογο είχε δηλώσει μετά τη νίκη-πρόκριση επί του «αιωνίου» αντιπάλου κι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Ο Νικ είναι ο ηγέτης μας. Είναι τρομερά ανταγωνιστικός. Συνεχώς θέλει να μαθαίνει και ζητάει πληροφορίες. Είναι μεγάλη προσωπικότητα. Το ήξερα και μου το έδειξε. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News