"Καθάρισε" ο Μπράμος για τη Βενέτσια

"Καθάρισε" ο Μπράμος για τη Βενέτσια


Ο Μάικ Μπράμος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Βενέτσια επί της Κάπο Ντι Ορλάντο (77-76) για τη δεύτερη αγωνιστική της Lega Basket
diarkeias_300x250
Νετά από ένα χρόνο αποχής λόγω τραυματισμού, ο Μάικ Μπράμος έχει επιστρέψει δριμύτερος, αποδεικνύοντας στα ιταλικά παρκέ πως δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του. Ήτοι το περιφερειακό σουτ.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού οδήγησε τη Βενέτσια στη νίκη επί της Κάπο Ντι Ορλάντο με 77-76, αν και χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο για να τα καταφέρει (70-70κ.α.).

Με τους 15 πόντους και τα 3/4 τρίποντα που σημείωσε, ήταν ο βασικός λόγος της μίνι ανατροπής που έκανε η ομάδα του Κάρλο Ρεκαλκάτι, πριν φτάσει στη νίκη. Σημαντική ήταν, επίσης, η συμβολή των Χρβόγιε Πέριτς και Τζος Όουενς, που σημείωσαν από 13 πόντους, την ώρα που ο Σίμας Γιασάιτις (23 πόντοι και 9 ριμπάουντ) έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να φέρει το “διπλό” στην Κάπο Ντι Ορλάντο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News