Τζόρτζεβιτς για τίτλους και... Εθνική Εφήβων

diarkeias_300x250

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για τον Παναθηναϊκό και το «πρέπει» στη διεκδίκηση των τίτλων από τους «πράσινους». Διαβάστε τι είπε για τη χρυσή Εθνική Εφήβων.

Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» μιλώντας στον «ΕΣΑΚΕ TV» υπογράμμισε για τους στόχους της ομάδα και τα… πρέπει:

«Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να αρχίσουμε να παίζουμε όσο το δυνατόν συντομότερα ως ομάδα. Είναι ένας δύσκολος στόχος, γιατί είχαμε αρκετά ταξίδια στη διάρκεια της προετοιμασίας μας, αλλά οι φιλοδοξίες μας είναι να ωθήσουμε τους εαυτούς μας όσο πιο ψηλά γίνεται. Πρέπει να παίξουμε για τους τίτλους. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πρέπει να διεκδικήσεις όλους τους τίτλους των διοργανώσεων που λαμβάνει μέρος η ομάδα. Κι αυτό θα επιδιώξουμε αγώνα με αγώνα μέχρι το τέλος».

Για τον δρόμο μέχρι τους τίτλους, δήλωσε: «Ο δρόμος για να φτάσουμε στους τίτλους είναι βήμα – βήμα, αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση να αισθανόμαστε πιο δυνατοί, να βελτιωνόμαστε ως ομάδα. Εάν έχουμε αυτή τη διαδικασία στο μυαλό μας και υπομονή, με καλή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Επιπλέον, ο κόουτς του Παναθηναϊκού είπε για τη φετινή Α1 και τη χρυσή Εθνική Εφήβων του Ευρωμπάσκετ του Βόλου: «Είναι σκληρή η Α1. Υπάρχει πολύ ταλέντο και παίκτες με σπουδαίο χαρακτήρα. Όπως πάντα, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο δύσκολα της Ευρώπης. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Έχουν δυναμώσει και βελτιωθεί και άλλες ομάδες και η απόδειξη είναι ο ευρωπαϊκός τίτλος της Εθνικής Εφήβων της Ελλάδας με κάποιους παίκτες που παίζουν στον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι αναδεικνύονται πάλι ταλέντα, κάτι που είναι σημαντικό».

Τέλος, υποστήριξε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα ανταγωνιστικό και κάθε αγώνας θα είναι σημαντικός. Ο πιο σημαντικός αγώνας θα είναι πάντα ο επόμενος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News