Και τώρα ο πελάτης για Τζόρτζεβιτς

Και τώρα ο πελάτης για Τζόρτζεβιτς

[ads]Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά όχι από την ήττα, ενώ έστρεψε την προσοχή της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (8/10).

“Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη της. Ήταν ένας πραγματικό παιχνίδι Ευρωλίγκας. Και οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικές. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι διότι χάσαμε. Ούτε σε μένα ούτε στους παίκτες μου μας αρέσει να χάνουμε. Με τόσα προβλήματα και τόσα πολλά ταξίδια ήρθαμε στη Μόσχα και χάσαμε στο ένα σουτ από την ΤΣΣΚΑ, ενώ είχαμε τις ευκαιρίες μας να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε καλή δουλειά», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Χρειαζόμαστε χρόνο για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Οι παίκτες μου έχουν δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Είχαμε πολύ δύσκολα ταξίδια. Μέσα από τα φιλικά που δώσαμε έχουμε μάθει πολλά σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε. Σήμερα κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε αρκετά λέι απ. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί όπως είδαμε και σήμερα το ματς κρίθηκε στον πόντο».

Τέλος, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανέφερε πως «τώρα σκεφτόμαστε το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News