Εντυπωσιάστηκε ο Κούζμιτς!

Εντυπωσιάστηκε ο Κούζμιτς!

[ads]Σε συνέντευξη που έδωσε ο Κούζμιτς στο sdna.gr, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον κόσμο της ομάδας.

«Ήταν πρώτη φορά στη ζωή μου που βλέπω κάτι τέτοιο. Έχω παίξει στην Ισπανία, δεν έχουν τέτοιο κόσμο… Έχω αγωνιστεί και στο ΝΒΑ, εκεί υπάρχει αρκετός κόσμος στα ματς, αλλά δεν τραγουδούν έτσι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι κάτι φοβερό», λέει αρχικά και μιας και η κουβέντα πάει στον κόσμο, του ζητάμε να «συγκρίνει» όσα έζησε με αντίστοιχες βραδιές στην Oracle Arena, την έδρα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Προτού βιαστείτε να απαντήσετε στη σύγκριση, αξίζει να σημειώσουμε πως οι «πολεμιστές» διαθέτουν το πιο ένθερμο κοινό στον «μαγικό κόσμο»!

«Όπως σου είπα, στο ΝΒΑ πάει αρκετός κόσμος στα γήπεδα. Οι φίλοι των Ουόριορς είναι όντως καλοί και πολλοί. Αλλά εδώ τραγουδούν όλη την ώρα! Δεν το βλέπεις αυτό κάθε μέρα…».

Για τη φυσική κατάσταση και την ενδεχόμενη κόπωση του ίδιου και του Ραντούλιτσα, είπε: «Είχαμε μερικές μέρες να ξεκουραστούμε. Ήρθαμε στην Αθήνα πριν από λίγες ώρες, οπότε ήταν δύσκολο για εμάς. Όμως, πιστεύω πως θα είμαστε μια χαρά και θα ανταπεξέλθουμε σε ό,τι χρειαστεί».

Από τη συζήτηση φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα 5+1 ονόματα που τιμήθηκαν από την «πράσινη» ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό το βράδυ της Τετάρτης (23/9): Στόγιαν Βράνκοβιτς, Αντώνης Φώτσης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Δημήτρης Διαμαντίδης και Παύλος Γιαννακόπουλος… Ο Κούζμιτς βγάζει ιπποτικά το καπέλο του και υποκλίνεται στη σπουδαία «πράσινη» πεντάδα, ενώ αναφέρει πως θέλει να μάθει τί έχει κάνει ο Παύλος Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό και τον αγαπούν όλοι τόσο πολύ. «Οι παίκτες που τιμήθηκαν δεν είναι θρύλοι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μπορείς μόνο να είσαι χαρούμενος, που βρίσκεσαι στην ίδια ομάδα μαζί τους. Για τον κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο δεν ξέρω τόσα πολλά πράγματα, αλλά θα μάθω ύστερα από αυτή τη νύχτα και από όσα είδα».

Αφήνοντας στην άκρη το φιλικό, τον ρωτήσαμε για την νέα σεζόν του Παναθηναϊκού. Θα μοιάζει το παιχνίδι του «τριφυλλιού» με εκείνο της Σερβίας; «Θα δούμε… Προς το παρόν δουλεύουμε κάθε μέρα για να βελτιωνόμαστε. Σε γενικές γραμμές στο παιχνίδι μας θέλουμε να παίζουμε καλή άμυνα και όποτε μας δίνεται η ευκαιρία να τρέχουμε στο γήπεδο και να δημιουργούμε καταστάσεις για εύκολους πόντους».

Έχοντας ζήσει σε έναν κορυφαίο οργανισμό του ΝΒΑ και έχοντας δει από μέσα τη σεζόν των Ουόριορς, που τους έφερε στην κορυφή της λίγκας, ο ίδιος δεν θέλει να βάλει τον πήχη χαμηλά. «Κάθε φορά ο στόχος σου είναι να πάρεις όλα τα Κύπελλα!», δηλώνει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News