"Ολοι ξέρουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός

"Ολοι ξέρουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός

[ads]Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήρε τον Παύλο Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του για όσα έχουν προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχεις κανένας στο χώρο του μπάσκετ που να μην ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός και ποιος είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος και η οικογένειά του. Ολοι ξέρουν το μέγεθος της ομάδας. Είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ. Σήμερα κατάλαβα τι πραγματικά σημαίνει ο Παναθηναϊκός βιώνοντας αυτήν την ατμόσφαιρα», είπε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν μίλησε με τον Ντέγιαν Μποντίρογκα:
«Φυσικά μίλησα με τον Ντέγιαν. Μου είπε όσα χρειαζόταν να ξέρω για τον Παναθηναϊκό. Οσοι έρχονται εδώ, καταλαβαίνουν το μεγαλείο της ομάδας και πώς όλοι την έφεραν σε αυτό το επίπεδο».

Επίσης, του θύμησαν τα χρόνια που ήταν παίκτης; «Ξεχάστε αυτό το μέρος της ζωής μου. Είναι αρχαία ιστορία. Σημασία έχουν οι τωρινοί παίκτες του Παναθηναϊκού. Εχουμε πολλά σπουδαία παιδιά στα αποδυτήρια. Είναι δύσκολο να παίξεις ενα ματς σαν το σημερινό. Είχαμε περίπου 20 λεπτά καλού μπάσκετ. Δεν είναι στο DNA μου να παίζουμε με αυτό τον τρόπο. Στο γήπεδο πρέπει να προσπαθείς. Εχουμε νέα παιδιά, έμπειρα παιδιά και παίκτες θρύλους. Από αύριο στην προπόνηση θα αρχίσουμε να δουλεύουμε αυτά που θέλουμε να αλλάξουμε».

Τέλος, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε: «Θα δείτε πως θα παλεύουμε και παίκτες που δεν θα τα παρατάνε. Θέλω η ομάδα να είναι σκληρή. Η φιλοσοφία της ζωής μου έχει σχέση με αυτό. Δεν αποδέχομαι πως κάποιος είναι καλύτερος από εμένα, αν δεν το αποδείξει στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News