Basket League: Πρόγραμμα και rotation

Μεγάλη μεταγραφή για τον αντίπαλο του ΠΑΟ στην πρεμιέρα

Βγήκε το πρόγραμμα της Basket League, μάθαμε τις ημερομηνίες των ντέρμπι και ήδη το προπονητικό τιμ βάζει κάτω το πρόγραμμα και το αναλύει.

Θα φανεί σύντομα πως έχει σκοπό να μοιράσει το χρόνο των παικτών.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα το rotation έχει νόημα: το να έχεις πολλούς καλαθοσφαιριστές και να διαλέγεις κατά περίσταση τους πιο φορμαρισμένους μπορεί να σου δίνει μεγάλα αβαντάζ το κάνει καιρό αυτό ο πρωταθλητής.

Στα ευρωπαϊκά ματς, όμως, όσες πιο πολλές είναι οι αλλαγές, τόσο μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα: μια ελληνική ομάδα τη σήμερον ημέρα δεν μπορεί να έχει τους σολίστες της Ρεάλ Μαδρίτης, της ΤΣΣΚΑ και της Μπάρτσα!

Άρα για να… επιβιώσει χρειάζεται ομοιογένεια, συνολική προσπάθεια, κοινή σκέψη και βέβαια διακριτούς ρόλους. Στον φετινό Παναθηναϊκό μοιάζουν όλοι βασικοί και όλοι αναπληρωματικοί. Θα γίνει όμως έτσι δουλειά σε δύο μέτωπα; Απαντήσεις προσεχώς…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News