Μπαρτσελονα - Παναθηναικος Live Streaming | Barcelona - Panathinaikos

Μπαρτσελονα - Παναθηναικος Live Streaming

Μπαρτσελονα – Παναθηναικος Live Streaming

Μπαρτσελονα – Παναθηναικος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» την (22:00), για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Barcelona – Panathinaikos Live Streaming

Οι «πράσινοι» στο δεύτερο σκέλος της «διαβολοβδομάδας» έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα που στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου. Και θα βρουν απέναντί τους τον πρώην ηγέτη τους, Νικ Καλάθη και μία πλειάδα αστέρων.

Η Μπαρτσελόνα την Τρίτη δυσκολεύτηκε, αλλά λύγισε το φινάλε της αναμέτρησης την Μπάγερν (71-66) με πρωταγωνιστές τους Κούριτς και Μίροτιτς. Πλέον, οι Καταλανοί με ρεκόρ 18-5 βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας και διεκδικούν μαζί με τη Ρεάλ την κορυφή. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μέσα στην Βαρκελώνη μετράει 11-1 και έχει ηττηθεί μόνο από την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ το μεγάλο της όπλο είναι η σκληρή άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός με την σειρά του, κοίταξε για μεγάλο διάστημα την Μονακό στα μάτια, αλλά τελικά ηττήθηκε με 83-91 στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» βρήκαν τον… μπελά τους από τον πρώην παίκτη τους Μάικ Τζέιμς, ο οποίος όταν το ματς έφτασε στην «κόψη του ξυραφιού» πέτυχε κρίσιμα καλάθια. Με τη συγκεκριμένη ήττα ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (5-16). Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος παραμένει χωρίς εκτός έδρας επιτυχία (0-10).panathinaikos Live Streaming

Μπαρτσελονα – Παναθηναικος Live Streaming

«Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι πραγματικά μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που διαβάζει σωστά το παιχνίδι και παίζει με ενέργεια. Έχουμε πάνω από 4-5 πράγματα που θα πρέπει να σκεφτούμε ώστε να αμυνθούμε. Έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ παίζουν και εξαιρετική άμυνα», δήλωσε ο Πρίφτης.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον αρχηγό Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ βλέπει συνεχώς τους Τζέρεμι Έβανς, Λευτέρη Μποχωρίδη και Στέφαν Γιόβιτς να ανεβάζουν την απόδοσή τους.

H προϊστορία σε αναμετρήσεις επί ισπανικού εδάφους είναι υπέρ των Καταλανών. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τελευταία φορά στην έδρα της Μπαρτσελόνα το 2013 με σκορ 65-66 κι έκτοτε μετράει 10 σερί ήττες. Στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ η Μπαρτσελόνα επικράτησε δύσκολα με 82-85 σ’ ένα ματς που ο Καλάθης απουσίασε λόγω τραυματισμού.

Μπαρτσελονα – Παναθηναικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Μπαρτσελονα – Παναθηναικος

Μπαρτσελονα – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/3_2_2022_22_00_barcelona_panathinaikos/486-1-0-25232

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News