ΜΠΑΜ με Χέινς ο Εξάστερος

ΜΠΑΜ με Χέινς ο Εξάστερος

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην άμεση ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής και γι αυτό είναι έτοιμος να “σπάσει” το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ Χέινς με τη Σάσαρι

Βάσει των τελευταίων πληροφοριών έχουν εντείνει την προσπάθειά τους, αρχίζοντας έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων τόσο με τον παίκτη όσο και την Σάσαρι.

[ads2]

Μάλιστα, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να υπάρξει θετική κατάληξη στο θέμα με τον αμερικανό, αλλά με γεωργιανό διαβατήριο να δίνει τα χέρια με τους πράσινους.

Ο Αμερικανός γκαρντ (30χρ., υψ. 1.86) στην πρώτη φάση της Euroleague έπαιξε 10 ματς έχοντας 13 πόντους (40.8 % δίποντα, 41.7% τρίποντα και 83,3% βολές) και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο. Η Σάσαρι μπορεί να μην προχώρησε (σ.σ.: ολοκλήρωσε τη regular season μετρώντας μόνο ήττες), συνεχίζοντας στο Eurocup αλλά ο Μαρκίς Χέινς έμεινε στους ίδιους ρυθμούς καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις για το “Last 32” έχει 15 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ ανάλογη είναι η παρουσία του στο ιταλικό πρωτάθλημα (17 αγ., 13,6 π.), με συνέπεια ν’ αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News