Το... μπαλάκι στην διοίκηση!

Το... μπαλάκι στην διοίκηση!

Ο Μάρκους Μπεργκ, με τις χτεσινές του δηλώσεις, έκανε τους φίλους του Παναθηναϊκού να… καρδιοχτυπούν μην χαθεί ο παικταράς μας, αλλά ο Σουηδός δεν μπορεί να κάνει πιο ξεκάθαρο ότι θέλει να είναι μέρος του Συλλόγου και απλώς έκανε… έκκληση στην διοίκηση να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα!

Η στήριξη δεν μπορεί να μείνει πλέον σε φιλολογικό επίπεδο. Μέσα από μια δήλωση ότι «Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη νέα σεζόν την ομάδα που επιθυμεί ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης σε συνεργασία με τον πρόεδρο» δεν επαναπαύεται κανείς, καθώς όλα δείχνουν ότι δεν οδηγούμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

«Νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθώ στα πλέι οφ και θα δούμε μετά το τέλος της σεζόν τι θέλει το κλαμπ και τι θα γίνει με τον σύλλογο. Αν θα μπουν χρήματα για να πάμε για το πρωτάθλημα ή πως θα είναι η κατάσταση για το κλαμπ. Ασφαλώς και θέλω να παραμείνω εδώ και να κερδίσω τρόπαια. Όμως θα εξαρτηθεί και από το κλαμπ και από το πόσο θέλει να κερδίσουμε και να κάνουμε μια καλή ομάδα. Έχουμε μια καλή ομάδα, όμως πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικεί τρόπαια. Απ’ όσα ακούω, το μπάτζετ θα είναι μικρότερο σε σχέση με άλλα χρόνια. Όπως ξαναείπα, έχουμε ήδη μια καλή ομάδα, όμως υπάρχουν και άλλες ομάδες, οι οποίες βάζουν πολλά χρήματα και προσπαθούν να κερδίσουν τον τίτλο. Άρα, αν θέλουμε να είμαστε εκεί, πρέπει να γίνουμε μεγαλύτεροι και θέλω να γίνω μέρος αυτού. Θα δούμε», δήλωσε ο Μπεργκ.

ΘΕΛΕΙ να είναι ΕΔΩ, ΘΕΛΕΙ να είναι πρωταθλητής με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΑΛΛΑ! Αλλά θα εξαρτηθεί από την διοίκηση και το πόσο θέλει να κερδίζουμε και να φτιάξουμε καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Θα εξαρτηθεί από την διοίκηση και το αν θα βάλει λεφτά αν ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να είναι ανταγωνιστικός κόντρα στα άλλα ρόστερ. Θα εξαρτηθεί από την διοίκηση το μέλλον του Παναθηναϊκού, το μέλλον του Σουηδού, το μέλλον των συμπαικτών του, το αν ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα!

Τα μηνύματα προς την διοίκηση για οικονομική ενίσχυση, για «ενδυνάμωση» του Παναθηναϊκού αγωνιστικά και παρασκηνιακά και για «προστασία» της ομάδας από τους τυχαίους που εν μια νυκτί έγιναν βασιλείς του ποδοσφαίρου είναι πολλά. Είναι πολλά κι έχουν πολλούς αποστολείς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης το έχει κάνει εμμέσως πλην σαφώς, ο Μπεργκ το έκανε με τις δηλώσεις του, ο κόσμος στέλνει κι αυτός τα δικά του… μηνύματα, καθώς βλέπει ότι κάτι που έχει στηρίξει όσο τίποτε άλλο δεν έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Οι παραλήπτες θέλουν να τα λάβουν;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News