«Αυτός θα είναι ο Παναθηναϊκός που θέλει να φτιάξει ο Γιοβάνοβιτς»!

Παναθηναϊκός: Μέχρι 10 μεταγραφές το καλοκαίρι

Για τον νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον οποίο έχει ζήσει και παρακολουθήσει από τις ημέρες που βρισκόταν στην Κύπρο ο Σέρβος, εκεί όπου κάθισε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ για επτά χρόνια συνολικά (2003-05 και 2008-13), μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο δημοσιογράφος Γιώργος Παττίχης του Sport FM Κύπρου και του 24sports.

Όπως τόνισε, ο Γιοβάνοβιτς είναι προπονητής που θέλει να είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας του, από την επιλογή των παικτών και τους βοηθούς του μέχρι και τον τρόπο λειτουργίας.

«Ξεκαθαρίζει από την αρχή ότι αυτός θα είναι το απόλυτο αφεντικό σε όλα. Ξεκινώντας από την επιλογή παικτών και συνεχίζοντας με τους συνεργάτες του και τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δε δέχεται μύγα στο σπαθί του. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός, πέτυχε διάνα με αυτήν την επιλογή. Είναι ο πλέον επιτυχημένος προπονητής που πέρασε από πάγκο κυπριακής ομάδας» ανέφερε αρχικά στον «Sport FM», ενώ σε ερώτηση για το σύστημα που του αρέσει, είπε:

«Θέλει η ομάδα του να έχει παιχνίδι κατοχής, να επιβάλλεται με το δικό της στυλ παιχνιδιού. Καταφέρνει να έχει πολύ δημιουργικές ομάδες. Απεχθάνεται το αντί-ποδόσφαιρο. Προσπαθεί ανάλογα με το δυναμικό που έχει στα χέρια του, να δημιουργήσει. Πιστεύω ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα δούμε τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να επιβάλλει το δικό του ρυθμό και να έχει κατοχή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News