Αυτός γίνεται πρώτος ξένος διεθνής του τωρινού Παναθηναϊκού!

Αυτός γίνεται πρώτος ξένος διεθνής του τωρινού Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει κάποιον «ενεργό» ξένο ποδοσφαιριστή στην εθνική του ομάδα και από ότι φαίνεται, θα αποκτήσει τον πρώτο του, από κει που δεν το περίμενε κανείς!

Τα τελευταία χρόνια το Τριφύλλι έχει αποδειχθεί ως η κατάλληλη ομάδα για έναν ξένο ποδοσφαιριστή να ανέβει… επίπεδο και να χτυπήσει την πόρτα της εθνικής του ομάδα. Πιο τρανό παράδειγμα ο Μπεργκ που ήταν βασικό μέλος της Σουηδίας μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι.

Από το τωρινό ρόστερ των πρασίνων υπάρχουν εκπρόσωποι μόνο για την Εθνική Ελλάδος (Διούδης, Πούγγουρας, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης είναι στις σκέψεις του Φαντ Σχιπ για την ομάδα ανδρών). Όμως, κανένας ξένος δεν βγάζει τον Παναθηναϊκό παραέξω!

Αυτό θα κάνει ο Μπιλάλ, ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει συστηθεί στο ευρύ κοινό του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός Αιγύπτιος έλαβε κλήση από τον Κεϊρόζ για το Αραβικό Κύπελλο από τις 30 Νοέμβρη μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αιγύπτου έχει επικοινωνήσει με το Τριφύλλι και έχει λάβει την προκαταρκτική συγκατάθεση για τη συμμετοχή του Μπιλάλ στη διοργάνωση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News