Αλ Ταμάρι: Αυτός είναι ο εκλεκτός για τα εξτρέμ - Ψημένος ο πάικτης, κρίνεται στην οψιόν αγοράς

Αλ Ταμάρι: Αυτός είναι ο εκλεκτός για τα εξτρέμ - Ψημένος ο πάικτης, κρίνεται στην οψιόν αγοράς

«Ψημένος» να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται ο Αλ Ταμάρι, μετά την πρώτη επαφή που είχε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με την πλευρά του Ιορδανού εξτρέμ.

Ο Σέρβος προπονητής έχει ξεψαχνίσει το τελευταίο διάστημα τα δεδομένα γύρω από τον Αλ Ταμάρι για να δει πόσο εφικτή είναι η υλοποίηση μεταγραφής.

Η Λέουβεν το συζητάει, είτε με δανεισμό, είτε με δανεισμό με οψιόν αγοράς, είτε με απευθείας πώληση του ποδοσφαιριστή.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός προχωρήσει στο επόμενο στάδιο διαπραγματεύσεων, πολλά θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις των Βέλγων, καθώς ο ίδιος ο Αλ Ταμάρι δείχνει θετικός να φορέσει τα πράσινα. Το πόσο τον αξιώνει η Λέουβεν και ποια η οψιόν αγοράς θα παίξουν μεγάλο ρόλο στις μελλοντικές επαφές των δύο πλευρών, σύμφωνα με τη Sportday.

Το συμβόλαιο του Ιορδανού ποδοσφαιριστή με το βέλγικο σύλλογο ολοκληρώνεται το 2023 και το κασέ του είναι γύρω στις 500.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News