Αυτός είναι ο αντί-Ινσούα

Αυτός είναι ο αντί-Ινσούα

Χωρίς τον Εμάνουελ Ινσούα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (12/02, 20:00).

Ο Αργεντινός μπακ, παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε τις τελευταίες ημέρες, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρούσε, έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει το σύνηθες σχήμα επαναφέροντας στο βασικό σχήμα τους Κουρμπέλη, Νάγκι, Ζαχίντ και Μακέντα και αφήνοντας στον πάγκο τους Ανουάρ ή Δώνη, Μπουζούκη, Μπεκ και Καμπετσή σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ινσούα, αυτός -εκτός απροόπτου- θα είναι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος έκανε σπουδαίο ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Δώνης, Ανουαρ, Αγιούμπ, Κολοβός, Ζαχίντ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Μπεκ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News