Αυτοπροτάθηκε ξανά ο Σισέ!

Η ανάρτηση του Σισέ μετά το ντέρμπι (pic)

Το όνειρο του Τζιμπρίλ Σισέ είναι να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, κάτι που τόνισε και κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος σταρ είναι 37 ετών, τη φετινή σεζόν δεν αγωνίστηκε σε κάποιο πρωτάθλημα, ενώ τα τελευταία τρία έπαιξε ακόμη και στο ερασιτεχνικό της Ελβετίας.

Ωστόσο, δεν τα παρατάει. Δείχνει σε καλή κατάσταση και θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Το έδειξε εμπράκτως στο ΟΑΚΑ, το έγραψε ξανά στο Instagram.

«Θύρα 13, δεν μπορώ να σταματήσω να βλέπω αυτό το βίντεο. Θα ήταν υπέροχο να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην πράσινη οικογένεια. Δεν είναι ποτέ αργά. Γιατί όχι. Είμαι έτοιμος, εάν με θέλετε πίσω.»

Ο Σισέ έχει κάνει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν, οι οποίες δεν καρποφόρησαν. Οι τελευταίες εξ αυτών βρήκαν σε τοίχο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην ενδιαφέρεται καθόλου για την περίπτωσή του. Δύσκολα πάντως θα είχαν διαφορετική άποψη οι Δώνης – Νταμπίζας που τρέχουν πρότζεκτ εν μέσω μνημονίων με νέους ηλικιακά παίκτες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@gate13gr can’t stop watching it Love youy people Would of been amazing to end my career with my green family #nevertoolate #whynot #imreadyifyouwantmeback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cisse Djibril (@djibrilcisse1981) στις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News