Αυτόν τον Παναθηναϊκό οραματίζεται ο Πρίφτης!

Αυτόν τον Παναθηναϊκό οραματίζεται ο Πρίφτης!

Το καλύτερο του παιχνίδι επί θητείας Πρίφτη στον πάγκο έκανε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο οποίος υπέταξε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές με 80-74 και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Μετά από ένα 45λεπτο ματς θρίλερ απέναντι στην Παρτιζάν, ο Παναθηναϊκός έπιασε απόδοση από κει που την άφησε στο ματς με τους Τούρκους και ευχαρίστησε τον κόσμο του για την παρουσία του αυτό το διήμερο στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» με εξαιρετικό μπάσκετ και όμορφο θέαμα.

Το Τριφύλλι έβγαλε περισσότερη ενέργεια από την Εφές, κυριάρχησε στα rebound και είχε πολλαπλούς πρωταγωνιστές, απόντος του Ιωάννη Παπαπέτρου, που δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους. Έκανε το τέλειο πρώτο ημίχρονο σε άμυνα και επίθεση με 47-34, εν αντιθέσει, με το ματς του Σαββάτου κόντρα

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς άρχισε να θυμίζει τον παλιό του εαυτό, ξεσηκώνοντας το ΟΑΚΑ στο πρώτο μέρος με ένα… τετράποντο! Στα κέρδη του Δημήτρη Πρίφτη και ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στο διάστημα που αγωνίστηκε απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Ντάριλ Μέικον πήρε το ματς στη δ’ περίοδο με μερικά σουτ που έστειλαν στον καναβάτσο την ομάδα του Αταμάν. Πολύτιμη η βοήθεια του Αμερικανού, που δικαίωσε απόλυτα το Τριφύλλι που τον απέκτησε.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 47-34, 59-54, 80-74

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News