Αυτόν να προσέξει κόντρα στην Μπασκόνια

Αυτόν να προσέξει κόντρα στην Μπασκόνια

Αν ο Παναθηναϊκός κόντεψε να φάει 100 πόντους από την …ταπεινή Βαλένθια, απόψε αν αφήσει λάσκα το χαλινάρι μπορεί και να δεχθεί…120!

Αν ο Παναθηναϊκός κόντεψε να φάει 100 πόντους από την …ταπεινή Βαλένθια, απόψε αν αφήσει λάσκα το χαλινάρι μπορεί και να δεχθεί…120!

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δίνει μπάλα σε πολλούς παίκτες τώρα που δεν υπάρχει ο μεγάλος σταρ Τόκο Σενγκέλια να μονοπωλεί τις επιθέσεις, μια ματιά στα στατιστικά δείχνει την επιθετική πολυφωνία των αντιπάλων (Γκιεντράιτις 13,9, Βιλντόζα 12,1, Πίτερς 11,3, Χένρι 11,1, Ντράγκιτς 10,2).

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος μετά τον Βασίλιε Μίσιτς θα αναλάβει ακόμα μια επικίνδυνη αποστολή πηγαίνοντας πάνω στον Π. Χένρι που -στην δεύτερη χρονιά του στην ομάδα- κάνει την διαφορά, μετράει 11,1 πόντους (57,5% δίποντα, 27,8% τρίποντα, 89,5% βολές) 3,3 ριμπάουντ, 6,7 ασίστ, 1,7 κλεψίματα και 18,1 ranking, διόλου άσχημα.

Παίκτης που μπορεί να μην σκοράρει πολύ μα είναι πέμπτος σε ranking, πίσω από τους Νίκολα Μίροτιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Τζόρνταν Λόιντ και Μουσταφά Φολ, δείγμα του ότι τα κάνει όλα στο γήπεδο.

Μιλάμε για παιδί που δίνει πολλά στην ομάδα του όντας δεύτερος πασέρ στην Ευρωλίγκα με 6,7 ασίστ ανά ματς και στην καλύτερη ομάδα… “κλεφτών” με 1,7 ανά ματς.

Προφανώς το μαρκάρισμα του θα είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για τον Παναθηναϊκό στο αποψινό παιχνίδι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News