«Αυτοκτονία» στο Μόναχο, έχασε δικό του παιχνίδι ο Παναθηναϊκός!

«Αυτοκτονία» στο Μόναχο, έχασε δικό του παιχνίδι ο Παναθηναϊκός!

Με απίθανο τρόπο ο Παναθηναϊκός έχασε ένα θεωρητικά δικό του παιχνίδι από την Μπάγερν Μονάχου με 81-78. Ο Οκάρο Γουάιτ εξελίχθηκε σε μοιραίος για το Τριφύλλι που υποχώρησε στο 2-9. Οι πράσινοι συγκεντρώνονται για το ματς στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι αδίκησαν την επίθεσή τους με την άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Δημήτρη Πρίφτη να βλέπει έναν πεισμωμένο Παπαπέτρου να πετυχαίνει 10 πόντους, αλλά από την άλλη πλευρά να μην μπαίνει «στοπ» στον Χίλιαρντ. Κασελάκης και Μποχωρίδης βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να πάρει προβάδισμα τριών πόντων στο 13′ (28-31).

«Σφίχτηκαν» στη συνέχεια τα λουριά στην άμυνα από το Τριφύλλι που «έκλεισε» το ημίχρονο στο +7 (37-44). Αυτό ήταν με διαφορά και το καλύτερο πρώτο 20λεπτο της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη στη φετινή Ευρωλίγκα μέχρι στιγμής.

Με τρίποντο του Παπαπέτρου από ασίστ του Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός πήρε διψήφια διαφορά (39-49) υποχρεώνοντας τον Τρινκιέρι σε τάιμ άουτ. Τρίποντο του Ομπστ «ψαλίδισε» την απόσταση στη μέση (54-59), ωστόσο, ανάσα στη συνέχεια, στο Τριφύλλι έδωσε μια τεχνική ποινή στον κόουτς της Μπάγερν. Συνεχόμενα λάθη και κακές επιθέσεις έφεραν την Μπάγερν στον πόντο (59-60) στο 30ο λεπτό.

Τεράστιο σουτ του Μέικον βάζει τον Παναθηναϊκό στο 34′ μπροστά στο σκορ με +6 πόντους. Ο Νέντοβιτς εμφανίστηκε… από το πουθενά και με νέα τρίποντη βόμβα έκανε το 61-70. Μαρκαρισμένο σουτ του Λούσιτς από τα 6,75 έκανε το 66-70. Με μπόλικη… περιπέτεια η Μπάγερν έφθασε στο -2 (74-76) με τον πράσινο τεχνικό να παίρνει τάιμ άουτ.

Ο Οκάρο Γουάιτ έχασε δύο κρίσιμες βολές, έκανε και… φάουλ στον Ρούμπιτ με αποτέλεσμα η Μπάγερν να κάνει μια νίκη που δεν δικαιούταν σε μεγάλο βαθμό.

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 37-44, 59-60, 81-78

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

«Αυτοκτονία» στο Μόναχο, έχασε δικό του παιχνίδι ο Παναθηναϊκός!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News