Αυτοί οι τρεις θα έχουν και φέτος τα κλειδιά!

Γλίτωσε το σοκ, 2-1 ο Παναθηναϊκός!

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει δύσκολο έργο μπροστά του αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αποτύχει!

Μολονότι έχασε το καλοκαίρι δυο κομβικούς παίκτες, δηλαδή τον Χεζόνια και τον Μήτογλου, θέλει να παρουσιάσει μια ομάδα που από την περσινή θα παίζει καλύτερα παίρνοντας λίγα από πολλούς: με τη Ζενίτ π.χ κόντεψε να κερδίσει παρότι του έλειπαν οι πιο έμπειροι-χαρισματικοί αθλητές του.

Πέρσι ο βασικός λόγος των νικών του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα ήταν η βελτίωση του Παπαγιάννη, του Παπαπέτρου και του Νέντοβιτς: οι δύο Έλληνες έκαναν πράματα και θάματα.

Οι νίκες του κλαμπ σχετίζονταν σχεδόν αποκλειστικά με τις εμφανίσεις τους: αν ήταν καλοί ήταν άριστος ο ΠΑΟ, αν έλειπαν ή ήταν ντεφορμέ η ομάδα μπορούσε να χάσει και από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η μεταμόρφωση των γηγενών προς το καλύτερο δεν φαινόταν μόνο στα στατιστικά τους, αλλά κυρίως στις πρωτοβουλίες τους. Ενθαρρύνονταν να κάνουν πολλά που πριν δεν έκαναν.

Η ενθάρρυνση και η εμπιστοσύνη του προπονητή γύρω από αυτή την τριπλέτα μπορεί να μεταμορφώσει σε ηγέτες τρεις καλούς παίκτες. Μαζί φυσικά και με την ικανότητα του κόουτς να χτίσει μια ομάδα γύρω τους. Το κλειδί και φέτος, πάντως, θα είναι αυτοί οι τρεις…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News