Αυτό θα είναι το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς

Αυτό θα είναι το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς

Η φετινή χρονιά θέλει δέκα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί για τον Παναθηναϊκό και ο Τσάβι Ρόκα έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει την επόμενη για το “τριφύλλι”.

Οι πιο βασικές προϋποθέσεις για να σεταριστεί σωστά η επόμενη χρονιά είναι ο τεχνικός διευθυντής να γνωρίζει το αν τελικά θα παραμείνει ή όχι ο Γιώργος Δώνης στο πάγκο της ομάδας και του χρόνου, καθώς επίσης και το μπάτζετ για την επόμενη σεζόν.

Ήταν ήδη γνωστό από τις αρχές της σεζόν, ότι για του χρόνου το “καθαρό” μπάτζετ θα ήταν περίπου στα 5,5 εκ. ευρώ, δηλαδή περίπου 9 εκ. ευρώ με τη φορολογία (στο 45%).

Από τη στιγμή που, όμως, η φορολογία έπεσε στο μισό, αποφασίστηκε να μην πέσει το μπάτζετ και να το εκμεταλλευτεί ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες υπερβάσεις (τύπου Αγιούμπ – Καρλίτος), αν βρεθούν εξαιρετικές περιπτώσεις και το μπάτζετ να ανέβει -συνολικά- στα 10 εκ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News