«Αυτό ίσως ενόχλησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Οι αντιδράσεις του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ (pics)

Καμία ρήξη μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σημείωσε πως δεν υπάρχει ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6.

Στον «αέρα» του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού ειπώθηκε πως χθες η μέρα ήταν ιδιαίτερη λόγω της συμπλήρωσης ενός χρόνου χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο και ο λόγος που χάθηκε ο έλεγχος, ήταν ότι δεν υπήρξε κάποιο πανό για την απότιση φόρου τιμής στον εμβληματικό παράγοντα.

Αναλυτικά:

«Νομίζω πως ενόχλησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το τάιμινγκ. Ήταν λίγο περίεργο να βγει μια τέτοια μέρα στο γήπεδο ένα πανό που γράφει οτιδήποτε άλλο πέρα από τον Παύλο Γιαννακόπουλο, που σαν χθες έφυγε από τη ζωή», τόνισε ο έμπειρος ρεπόρτερ.

«Δεν μπορεί ένας σύλλογος να κρίνεται από την τρέλα και το χόμπι ενός παράγοντα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα και πρέπει ο κόσμος κάποια στιγμή να το αντιληφθεί. Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει έξι φορές εισιτήριο με 1, 3 ή 5 ευρώ. Επειδή για παράδειγμα πήγε η Τότεναμ στον τελικό του Champions League, δεν σημαίνει ότι η UEFA θα ρίξει την τιμή στο μισό», πρόσθεσε.

Πάντως ξεκαθάρισε πως «… δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια ρήξη στις σχέσεις της διοίκησης με τους οπαδούς. Ήταν και οι μέρες λίγο ιδιαίτερες και θεωρώ πως με μια συζήτηση μπορεί το θέμα να λυθεί».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News