Αυτή είναι η πρόταση Ρόκα σε Ίσλα - Όλα τα δεδομένα

Αυτή είναι η πρόταση Ρόκα σε Ίσλα - Όλα τα δεδομένα

Ξεπερνά κατά πολύ το μπάτζετ του για δεξιό μπακ ο Παναθηναϊκός για να ντύσει στα πράσινα τον έμπειρο Μαουρίτσιο Ίσλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Τσάβι Ρόκα πάει να πραγματοποιήσει το «μπαμ» του καλοκαιριού προσφέροντας γη και… ύδωρ για τα σημερινά δεδομένα του Παναθηναϊκού.

Έχοντας ανάψει το πράσινο φως από τη διοίκηση, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει κάνει επίσημη πρόταση 400.000 ευρώ, συν 100.000 πριν υπογραφής, συν 100.000 μπόνους επίτευξης στόχων στον 32χρονο Χιλιανό μπακ, κάτοχο δύο Κόπα Αμέρικα.

Η πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι ο Ίσλα να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τις συνολικές απολαβές του παίκτη να φθάνουν σε επταψήφιο νούμερο!

Παρόλα αυτά, οι δυσκολίες είναι πολλές για να ολοκληρωθεί το «deal». Ο Ίσλα θέλει να παίξει στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο κι αυτό θεωρεί πως μπορεί να το πετύχει με μια καλή μεταγραφή σε κάποιο προηγμένο πρωτάθλημα. Επίσης, επιθυμεί ένα συμβόλαιο κοντά στο… εκατομμύριο, ποσό που ο Παναθηναϊκός με υπέρβαση προσπαθεί δειλά – δειλά να πλησιάσει.

Ποια τα τωρινά δεδομένα; Η Ισπανία του ‘χει χτυπήσει ανεπίσημα την «πόρτα» μέχρι στιγμής, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι χειροπιαστό. Η Λατινική Αμερική, από την άλλη, φαντάζει ως μια πιο ασφαλής λύση για εκείνον.

Πάντως, όσο περνάει ο χρόνος, ο Ρόκα κερδίζει… πόντους. Του έχει σίγουρη ποδοσφαιρική στέγη και μια θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News