Αυτή είναι η διαφορά Παναθηναϊκού - Κούχαρτσικ

Αυτή είναι η διαφορά Παναθηναϊκού - Κούχαρτσικ

Μικρή είναι η οικονομική διαφορά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πολωνό διεθνή εξτρέμ, Μιχάλ Κούχαρτσικ. Το newspao.gr έχει το ρεπορτάζ.

Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από το ταμείο τους περίπου 750.000 ευρώ για να φθάσουν στην επίτευξη τριετούς συνεργασίας με έναν ξένο εξτρέμ.

Ο Κούχαρτσικ μοιάζει τη δεδομένη στιγμή ιδανική περίπτωση για το «Τριφύλλι», διότι ο παίκτης είναι έμπειρος (διεθνής με την Πολωνία) και οικονομικά προσιτός.

Το κασέ του είναι στο 1.000.000 ευρώ για την υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας και δεν μπορεί να θεωρηθεί απαγορευτική η εύρεση της χρυσής τομής, εάν ο Νίκος Νταμπίζας επιδιώξει συμφωνία με την απέναντι πλευρά.

Όπως ενημερωθήκατε και νωρίτερα, ο Πολωνός εξτρέμ δεν θέλει να αγωνιστεί στην Τουρκία και στην Κάισεσπορ για λόγους ασφάλειας. Οπότε, οι «πράσινοι» κέρδισαν παράταση χρόνου για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός θα ενεργοποιηθεί περισσότερο στα μεταγραφικά ζητήματα μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιούνη, αφού εκκρεμούν η εξόφληση της δόσης του Μάη και οι αποδεσμεύσεις των «κομμένων» ποδοσφαιριστών (Μουνιέ, Άλτμαν, Οικονόμου, Τζανδάρης).

Για την περίπτωση του εξτρέμ θα εξαρτηθούν πολλά και για από την πώληση ή μη του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News